Yoghurt-ispinner med mango

Yoghurt-ispinner med mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Søt og syrlig is med mango er perfekt i den varme sesongen. Disse ispinnene er til og med enkle å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Blender, isformer eller ispinner
100 g fryst mangoer
½ dl Sunniva® Original Appelsinjuice
1 ts melis
1 dl TINE Kremfløte
3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 ss honning

Slik gjør du det

    1. Kjør mango, appelsinjuice og melis til puré i en blender.
    2. Pisk fløten til krem og vend med yoghurt og honning.
    3. Vend inn mangopuréen forsiktig og fyll isformer, gjerne med pinne. Frys til stive, 2-3 timer.
      Tips!

      Ønsker du marmorert is? Ikke bland yoghurt og mangopuré helt sammen.

Tips!

Har du ikke isformer kan du bruke plastbeger og stikke en ispinne i midten når isen er halvfrossen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat