Yoghurt-ispinner med mango

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Søt og syrlig is med mango er perfekt i den varme sesongen. Disse ispinnene er til og med enkle å lage.

Antall porsjoner

Utstyr

Blender

Ingredienser

100 gfryst mangoer
½ dlSunniva® Original Appelsinjuice
1 tsmelis
1 dlTINE Kremfløte
3 dlTINE Yoghurt Naturell
1 sshonning
isform eller is

Slik gjør du det

    1. Kjør mango, appelsinjuice og melis til puré i en blender.
    2. Pisk fløten til krem og vend med yoghurt og honning.
    3. Vend inn mangopuréen forsiktig og fyll isformer, gjerne med pinne. Frys til stive, 2-3 timer.

      Tips:

      Ønsker du marmorert is? Ikke bland yoghurt og mangopuré helt sammen.

Tips:

Har du ikke isformer kan du bruke plastbeger og stikke en ispinne i midten når isen er halvfrossen.

Kommentarer