Yoghurt-ispinner med mango
Utførelse
EnkelTid
Søt og syrlig is med mango er perfekt i den varme sesongen. Disse ispinnene er til og med enkle å lage.
Ingredienskalkulator
Antall porsjoner
Utstyr
BlenderIngredienser
100 g | fryst mangoer |
½ dl | Sunniva® Original Appelsinjuice |
1 ts | melis |
1 dl | TINE Kremfløte |
3 dl | TINE Yoghurt Naturell |
1 ss | honning |
isform eller is |
Slik gjør du det
- Kjør mango, appelsinjuice og melis til puré i en blender.
- Pisk fløten til krem og vend med yoghurt og honning.
- Vend inn mangopuréen forsiktig og fyll isformer, gjerne med pinne. Frys til stive, 2-3 timer.
Tips:
Ønsker du marmorert is? Ikke bland yoghurt og mangopuré helt sammen.
Tips:
Har du ikke isformer kan du bruke plastbeger og stikke en ispinne i midten når isen er halvfrossen.