placeholder image
0

Pinneis med eplejuice, frukt og bær

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse juice-ispinnene er perfekte i sommersolen og kjempelette å lage. Fyll dem med favorittbær og –frukt som blåbær, bringebær, mango og ananas. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 dlSunniva® Premium Eplejuice fra Sydtyrol
3 dlbær i biter

Slik gjør du det

    1. Skrell eventuelt frukt og del større frukt og bær i små biter. Fordel bær og fruktbiter i ispinneformer og fyll opp med eplejuice. Stikk ned pinnen og frys til helt gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

      Tips:

      Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre.

Tips:

Du kan bruke akkurat hvilke frukt og bær du ønsker. Alt er lov! Del større frukt og bær i små biter slik at det kommer godt med juice rundt slik at de fryser til en fast, solid ispinne.

Kommentarer