Frozen yoghurt med ingefær og mango

Frozen yoghurt med ingefær og mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Slik lager du hjemmelaget yoghurtis med mango og ingefær raskt og enkelt! Perfekt avkjøling på varme dager!

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl frossen mangoer
4 dl TINE Yoghurt Gresk Fersken 380 g
1 ss finrevet ingefær

Topping

½ dl mango
4 ss kokosflak

Slik gjør du det

    1. Kjør frossen mango, yoghurt og finrevet ingefær i en kjøkkenmaskin med knivblad.
      Tips!

      Ønsker du en fastere is, kan du ha alt i en form og fryse et par timer. Da kan du scoope ut kuler med en iskremskje.

    2. Fordel i serveringsboller. Skrell og del mango i biter og dryss over med kokos.
Tips!

Har du overmoden mango liggende, kan du skrelle den og dele i biter som du fryser i poser. Da kan den brukes i frozen yoghurt eller smoothie.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat