Håndkle og blad
Frozen yoghurt med ingefær og mango
(99)

Frozen yoghurt med ingefær og mango

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Slik lager du hjemmelaget yoghurtis med mango og ingefær raskt og enkelt! Perfekt avkjøling på varme dager!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dlfrossen mangoer
4 dlTINE Yoghurt Gresk Fersken 380 g
1 ssfinrevet ingefær

Topping

½ dlmango
4 sskokosflak
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kjør frossen mango, yoghurt og finrevet ingefær i en kjøkkenmaskin med knivblad.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ønsker du en fastere is, kan du ha alt i en form og fryse et par timer. Da kan du scoope ut kuler med en iskremskje.

    2. Fordel i serveringsboller. Skrell og del mango i biter og dryss over med kokos.
Blått hjerte
Tips!

Har du overmoden mango liggende, kan du skrelle den og dele i biter som du fryser i poser. Da kan den brukes i frozen yoghurt eller smoothie.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat