Posjert eple med luftig vaniljesaus

Posjert eple med luftig vaniljesaus

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
En enkel dessert med masse smak. Toppet med luftig vaniljesaus blir dette himmelsk.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk epler
3 dl vann
2 dl lønnesirup
2 stk kanelstenger
2 stk stjerneanis
1 stk vaniljestang
3 skiver ingefær

Til servering

4 dl Piano® Fyldig Vaniljesaus

Slik gjør du det

    1. 1. Skrell eple og fjern kjernen. Del i båter.
    2. Kok opp vann og sirup med kanelstang, stjerneanis, vaniljestang splittet i to på langs og ingefær. Ha i eplebåtene og la trekke på svak varme til møre, ca. 15 minutter.
    3. Løft ut eplebåtene og la laken koke inn til halvert. Sil av krydderet og vend med eplebåtene.
    4. Pisk vaniljesausen luftig og server til posjert eple i lake.
      Tips!

      Vaniljeis, vaniljekrem og pisket krem er også godt til posjert eple.

Tips!

Pærer er også godt egnet til posjering og smaker godt med luftig vaniljesaus. Dryss gjerne hakkede nøtter over for ekstra krønsj.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ola Olavson olafson

    8 dager siden
    Kjukt gudt assa

    Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat