Posjert eple med luftig vaniljesaus
Enkel•30 min min
En enkel dessert med masse smak. Toppet med luftig vaniljesaus blir dette himmelsk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkepler
-
3 dlvann
-
2 dllønnesirup
-
2 stkkanelstenger
-
2 stkstjerneanis
-
1 stkvaniljestang
-
3 skiveringefær
Til servering
-
4 dlPiano® Fyldig Vaniljesaus
Slik gjør du det
-
1
1. Skrell eple og fjern kjernen. Del i båter.
-
2
Kok opp vann og sirup med kanelstang, stjerneanis, vaniljestang splittet i to på langs og ingefær. Ha i eplebåtene og la trekke på svak varme til møre, ca. 15 minutter.
-
3
Løft ut eplebåtene og la laken koke inn til halvert. Sil av krydderet og vend med eplebåtene.
-
4
Pisk vaniljesausen luftig og server til posjert eple i lake.
Tips
Vaniljeis, vaniljekrem og pisket krem er også godt til posjert eple.