
Jordbær med Kesam® og krønsj
Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
- 2
Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
- 3
Skyll jordbærene godt.
- 4
Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.
- 5
Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.
Tips
Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.