Skip to main content

Jordbær med Kesam® og krønsj

Enkel
15min

Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.

3.5
(19)
Next ImageJordbær med Kesam® og krønsj

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 kurv
jordbær
2 boks
Kesam® Vanilje à 300 gram

Krønsj

3 dl
kjekssmuler
1 dl
hakkede mandler
4 ss
sukker
2 ss
havregryn

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.

  2. Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.

  3. Skyll jordbærene godt.

  4. Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.

  5. Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter