Jordbær med Kesam® og krønsj
Enkel•15 min min
Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 kurverjordbær
-
2 bokserKesam® Vanilje à 300 gram
Krønsj
-
50 g
-
3 dlkjekssmuler
-
1 dlhakkede mandler
-
4 sssukker
-
2 sshavregryn
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
-
2
Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
-
3
Skyll jordbærene godt.
-
4
Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.
-
5
Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.