Jordbær med Kesam® og krønsj

Jordbær med Kesam® og krønsj

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 kurver jordbær
2 bokser Kesam® Vanilje à 300 gram

Krønsj

50 g TINE Meierismør
3 dl kjekssmuler
1 dl hakkede mandler
4 ss sukker
2 ss havregryn

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
    2. Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
    3. Skyll jordbærene godt.
    4. Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.
    5. Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.
Tips!

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat