Håndkle og blad
Jordbær med Kesam® og krønsj
(1414)

Jordbær med Kesam® og krønsj

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 kurverjordbær
2 bokserKesam® Vanilje à 300 gram

Krønsj

50 gTINE Meierismør
3 dlkjekssmuler
1 dlhakkede mandler
4 sssukker
2 sshavregryn
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
    2. Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
    3. Skyll jordbærene godt.
    4. Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.
    5. Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.
Blått hjerte
Tips!

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat