Jordbær med Kesam® og krønsj

Jordbær med Kesam® og krønsj

0
15
Enkel15 min
Rask og enkel dessert å lage. Dette smaker sommer og det blir fort kamp om å få slikke bollen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Krønsj

  • 50 g
  • 3 dl
    kjekssmuler
  • 1 dl
    hakkede mandler
  • 4 ss
    sukker
  • 2 ss
    havregryn

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.

  2. 2

    Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.

  3. 3

    Skyll jordbærene godt.

  4. 4

    Fjern hamsen på jordbærene og del bærene i to eller fire avhengig av størrelsen på jordbærene og hvor store biter du vil ha.

  5. 5

    Bland Kesam® og jordbær godt sammen i en bolle. Server toppet med sprø og god kjekskrønsj.

Tips

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

Del denne oppskriften: