
Limemarinerte jordbær med hvit sjokolademousse
Jordbærene blir ekstra gode når de får marinere med frisk lime og søt honning. Prikken over i'en er når de marinerte bærene legges over en fløyelsmyk, hvit sjokolademousse.

Ingredienser
Antall porsjoner
Jordbær i marinade
Fremgangsmåte
- 1
Visp fløten til krem. Smelt sjokoladen på svak varme i vannbad slik at den bare så vidt smelter. Visp egget og tilsett sjokoladen under kraftig omrøring. Bland dette i fløten, litt av gangen.
- 2
Hell moussen i porsjonsglass. La glassene stå i kjøleskap minst 1 time før servering.
Jordbær
- 3
Skjær jordbærene i skiver. Bland dem med honning, limeskall og saft.
Tips
Du kan fint bytte ut jordbær med andre friske bær, som feks bringebær eller blåbær.
- 4
Legg bærene oppå moussen rett før servering. Riv gjerne litt ekstra limeskall til pynt.
Tips
Husk at moussen trenger å stå kaldt i minst en time før servering for å få den riktige konsistensen. Vent med å legge på bærene til rett før desserten skal på bordet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



