Skjørostmousse

Skjørostmousse

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Nydelig mousse med skjørost og friske bringebær. Desserten bør stå kjølig i minst fire timer før servering.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk eggeplommer
1 beger TINE Seterrømme
1 dl sukker
3 plater gelatin
½ stk sitron
½ stk appelsin
1 ½ dl TINE Kremfløte , pisket
1 beger skjørost
1 dl bringebær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen eggeplomme, sukker og rømme, til det så vidt begynner å tykne.
    2. Legg gelatin i bløt. Klem saften ut av sitron og appelsin, og varm opp i en kjele. Smelt gelatinen deretter i den varme sitrussaften. Vend dette inn i eggemassen.
    3. Bland sammen pisket krem og skjørost. Vend skjørostkremen inn i eggemassen, og fyll i glass eller kopper.
    4. Dytt bringebær litt ned i moussen, og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer.
Tips!

Server moussen sammen med litt bringebærsaus. Rør sammen 2 dl bringebær med 1-2 ss sukker til sukkeret løses opp. Kan siles gjennom en sil.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat