
Skjørostmousse
Enkel•20 min min
Nydelig mousse med skjørost og friske bringebær. Desserten bør stå kjølig i minst fire timer før servering.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkeggeplommer
-
1 beger
-
1 dlsukker
-
3 platergelatin
-
½ stksitron
-
½ stkappelsin
-
1 ½ dlTINE® Kremfløte , pisket
-
1 begerskjørost
-
1 dlbringebær
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen eggeplomme, sukker og rømme, til det så vidt begynner å tykne.
-
2
Legg gelatin i bløt. Klem saften ut av sitron og appelsin, og varm opp i en kjele. Smelt gelatinen deretter i den varme sitrussaften. Vend dette inn i eggemassen.
-
3
Bland sammen pisket krem og skjørost. Vend skjørostkremen inn i eggemassen, og fyll i glass eller kopper.
-
4
Dytt bringebær litt ned i moussen, og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer.