
Frosset blåbærskum
En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland blåbær og kesam. Sett det til side.
Tips
Du kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.
- 2
Visp eggehviter til hardt skum. Tilsett sukker og fortsett å vispe noen minutter.
- 3
Bland blåbærkesam og stivpisket eggehvite, smak til med limeskall. Hell i porsjonsglass og sett i fryseren i ca.1 time.
- 4
Pynt med blåbær og gjerne litt revet limeskall ved servering.
Tips
Husk å beregne ca. en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



