Frosset blåbærskum
En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.
Enkel•1 t•4 personer
Ingredienser
- 2 dl blåbær, (friske eller halvtinte)
- 2 dl Kesam® Mager vanilje
- 2 dl eggehvite
- 3 ss sukker
- 4 ts revet limeskall
- 1 dl blåbær
Slik gjør du
1
Bland blåbær og kesam. Sett det til side.
TipsDu kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.
2
Visp eggehviter til hardt skum. Tilsett sukker og fortsett å vispe noen minutter.
3
Bland blåbærkesam og stivpisket eggehvite, smak til med limeskall. Hell i porsjonsglass og sett i fryseren i ca.1 time.
4
Pynt med blåbær og gjerne litt revet limeskall ved servering.
TipsHusk å beregne ca. en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen