Frosset blåbærskum

Frosset blåbærskum

14
  • Enkel
  • 60 min
En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.

Ingredienser

Utstyr

Porsjonsglass
2 dl blåbær (friske eller halvtinte)
2 dl Kesam® Vanilje Mager
2 dl eggehviter
3 ss sukker
4 ts revet limeskall
1 dl blåbær

Slik gjør du det

    1. Bland blåbær og kesam. Sett det til side.
      Tips

      Du kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.

    2. Visp eggehviter til hardt skum. Tilsett sukker og fortsett å vispe noen minutter.
    3. Bland blåbærkesam og stivpisket eggehvite, smak til med limeskall. Hell i porsjonsglass og sett i fryseren i ca.1 time.
    4. Pynt med blåbær og gjerne litt revet limeskall ved servering.
Tips

Husk å beregne ca. en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen

Kommentarer

  • man

    4 år siden
    denne var god

     (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei, Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat