Frosset blåbærskum

(50)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonsglass

Ingredienser

2 dlblåbær (friske eller halvtinte)
2 dlKesam® Vanilje Mager
2 dleggehviter
3 sssukker
4 tsrevet limeskall
1 dlblåbær

Slik gjør du det

    1. Bland blåbær og kesam. Sett det til side.

      Tips:

      Du kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.

    2. Visp eggehviter til hardt skum. Tilsett sukker og fortsett å vispe noen minutter.
    3. Bland blåbærkesam og stivpisket eggehvite, smak til med limeskall. Hell i porsjonsglass og sett i fryseren i ca.1 time.
    4. Pynt med blåbær og gjerne litt revet limeskall ved servering.

Tips:

Husk å beregne ca. en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen

Kommentarer

  Legg til kommentar