Oppskrift på Kremostsuppe

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremostsuppe

Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.

Slik gjør du

  1. Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.

  2. Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.

    Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.

  3. Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.

Lignende oppskrifter