Oppskrift på Grove muffins med kremost

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grove muffins med kremost

Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller ha som en god overraskelse i matboksen. Som topping bruker du bare den kremosten du liker aller best og p ynt gjerne med en halv sherrytomat. Denne oppskriften gir ca 12 muffins.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du liker oliven, må du gjerne hakke 0,5 dl svarte oliven å ha i deigen.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram muffinsformer eller gjerne stekebrett med muffinsformer.

  2. I denne oppskriften på grove muffins, starter du med å blande sammen alle de tørre ingrediensene, gjerne i en food processor.

  3. Tilsett smeltet smør, egg og Kulturmjølk (eller annen syrnet melk). Rør deigen til den er glatt og fin.

  4. Fordel deigen i ca 12 store muffinsformer, ca ¾ fulle. Lag en liten grop i hver og fyll i kremosten.

  5. Stek de gode matmuffinsene midt i ovnen i ca 20 minutter. La dem avkjøle på rist.