Oppskrift på Kremostwraps
0

Kremostwraps

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wraps med kyllingfilet, avocado og kremost. Kan serveres både til lunsj og middag, gjerne med en salat ved siden av.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkkyllingfileter
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 teskjesalt
½ teskjepepper
1 stkavokado
½ stkrød paprika
1 begerTINE Kremgo’® Urter eller annen smak
4 stktortillalefser, gjerne av fullkorn
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

  1. Skjær kyllingfilet i strimler og stek i smør i panne. Dryss på litt salt og pepper.
  2. Del avocado i to. Fjern stein og skall, og skjær i båter. Rens og skjær paprika i strimler.
  3. Smør kremost på tortillaene, legg i strimler av kylling, paprika og avocado oppå.
  4. Brett tortillaen rundt og rull sammen. Server gjerne med en frisk salat ved siden av, så metter den enda mer.

Tips:

Fyll tortillaslefsene med det du ønsker, for eksempel ost og skinke, egg og tunfisk, røkelaks og kremost eller reker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften