Oppskrift på Hjemmelaget grov pizzabunn

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmelaget grov pizzabunn

Lag din egen sunnere og grove pizzadeig. Fyll pizzaen med det ganen måtte ønske og topp det hele med for eksempel revet Norvegia Lettere.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

Det smaker godt med enten hvit pizzasaus med crème fraîche eller kesam (video) eller vanlig tradisjonell tomatsaus på pizzaen.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Rør gjær ut i lunkent vann. Ha i olje, salt og tilsett det sammalte melet og så mye av det fine slik at det blir en passe fast deig.

  3. La pizzadeigen heve tildekket på et lunt sted i ca 20 minutter.

  4. Kjevle ut deigen, enten på bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplate. Den skal dekke hele stekeplaten.

Enkel pizzasaus

  1. Rør hvitløk, oregano, salt og pepper inn i crème fraîche.

    Hvordan lage verdens enkleste hvite pizzasaus

  2. Fordel pizzasausen jevnt over pizzaen før du fyller den med det du måtte ønske av grønnsaker og kjøtt/fisk og ost. Stek pizzen i nederste del av stekeovnen i ca 15 minutter. Vel bekomme!

Lignende oppskrifter