Oppskrift på Kyllingfilet i grønnsaksform, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingfilet i grønnsaksform

Enkel og saftig kyllingfilet i grønnsaksform.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint bytte ut kyllingfilet med for eksempel laksefilet, men da bør du steke grønnsakene alene de første 10 minuttene, før de får selskap av fisken de siste 10.

Slik gjør du

  1. Varm opp ovnen til 180 °C varmluft eller 200 °C på over- og undervarme. Vask og kutt paprika, rødløk og squash i jevnstore biter. Skjær tomat i grove biter.

  2. Ha alle grønnsakene i en ildfast form og vend inn olivenolje, salt og pepper. Legg kyllingfiletene på toppen av grønnsakene. Krydre til med salt og pepper før du steker alt midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  3. Mens retten steker i ovnen, koker du ris etter anvisningen på pakken.

    Server kylling, grønnsaker og ris sammen.

Lignende oppskrifter