Oppskrift på Urtepasta med kylling
2

Urtepasta med kylling

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilig pastarett med kylling og nydelig urtesaus. Urtesausen består av Crème Fraîche, og det du måtte ha stående av friske urter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 grampasta, rør eller penne
3 stkkyllingfileter, i terninger
2 spiseskjeTINE Meierismør
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Urtesaus

2 stkhvitløksfedd
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 10 %
3 spiseskjehakkede urter
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Tilbehør

4 desiliterruccola
2 desiliterrevet Norvegia® Vellagret eller annen god ost
1 desiliterhakkede basilikumblader

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Stekt kylling

  3. Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
  4. Urtesaus

  5. Grovhakk hvitløk. Rør sammen Crème Fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak godt til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme avrente pastaen.
  6. Ved servering

  7. Dekk en dyp tallerken med ruccola. Ha varm saus med kylling og pasta over salaten. Dryss over ost, pynt med basilikum, og server straks.

Tips:

Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften