Oppskrift på Pølsegrateng
7

Pølsegrateng

(126)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En alt-i-ett-form er en lettvint hverdagsmiddag. I denne finner du gode smaker som pølse, basilikum, sennep, løk og paprika.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stksmaksterke pølser
1 stkrød paprika
6 stkpoteter
2 stkløk
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjesennep
1 desiliterJarlsberg® Revet
3 spiseskjefinhakket frisk basilikum

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.
  3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.
  4. Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.

Kommentarer

Produkter i oppskriften