Pølsegrateng

    Oppskrift på Pølsegrateng, foto: TINE

    En alt-i-ett-form er lurt og lettvint som hverdagsmiddag. I denne finner du mange gode smaker som basilikum, sennep, løk og paprika. Alt i god kombinasjon med pølser.

    • Vanskelig?

      Enkel
    • Tid

    porsjoner

    Du trenger

    3 pølser (helst smakssterke)
    1 rød paprika
    6 poteter
    2 løk
    1 ts salt
    0.25 ts nykvernet pepper
    2 dl TINE Crème Fraîche Lett
    2 ss sennep
    1 dl Jarlsberg® Revet
    3 ss finhakket frisk basilikum

    Slik gjør du

    1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.

    2. Skjær pølsene i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell poteter og løk og skjær i skiver.

    3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene og grønnsakene og stek til det begynner å få litt farge. Ha på salt og pepper.

    4. Bland Crème Fraîche og sennep med pølseblandingen og legg det i en ildfast form. Strø over osten. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum og med godt brød og en salat til.

    Gi din vurdering: