Pølsegrateng

    Oppskrift på Pølsegrateng, foto:

    En alt-i-ett-form er en lettvint hverdagsmiddag. I denne finner du gode smaker som pølse, basilikum, sennep, løk og paprika.

    • Vanskelig?

      Enkel
    • Tid

    porsjoner

    Du trenger

    3 smaksterke pølser
    1 rød paprika
    6 poteter
    2 løk
    2 ss TINE Ekte Smør
    1 ts salt
    0.25 ts nykvernet pepper
    2 dl TINE Crème Fraîche Lett
    2 ss sennep
    1 dl Jarlsberg® Revet
    3 ss finhakket frisk basilikum

    Slik gjør du

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.

    2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.

    3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.

    4. Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.

    Gi din vurdering: