Laster
Laster
Oppskrift på en lettlagd barnefavoritt; Pølsegrateng

Pølsegrateng

Pølsegrateng

En alt-i-ett-form er lurt og lettvint som hverdagsmiddag. I denne finner du mange gode smaker som basilikum, sennep, løk og paprika. Alt i god kombinasjon med pølser.

 
Antall porsjoner: 4 porsjoner-+
Tidsforbruk: 45 min45 minTidsbruk
Vanskelighetsgrad: EnkelEnkelVanskelighetsgrad

Ingredienser

Ingredienser
  • 3  pølser (helst smakssterke)
  • 1  rød paprika
  • 6  poteter
  • 2  løk
  • 1 ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • 2 dl TINE Crème Fraîche Lett
  • 2 ss sennep
  • 1 dl Jarlsberg Revet
  • 3 ss finhakket frisk basilikum

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du
  • 1
    Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.
     
  • 2
    Skjær pølsene i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell poteter og løk og skjær i skiver.
     
  • 3
    Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene og grønnsakene og stek til det begynner å få litt farge. Ha på salt og pepper.
     
  • 4
    Bland Crème Fraîche og sennep med pølseblandingen og legg det i en ildfast form. Strø over osten. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum og med godt brød og en salat til.
     
Kommenter denne oppskriften

Kommentarer fra andre

Din vurdering

Gi oss din vurdering av denne oppskriften.

Oppskriften har 0 stemmer.

 
 
 
Laster
Laster