Oppskrift på Pølsegrateng, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pølsegrateng

En alt-i-ett-form er en lettvint hverdagsmiddag. I denne finner du gode smaker som pølse, basilikum, sennep, løk og paprika.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær pølse i skiver. Del paprika, ta ut kjernehus og skjær den i strimler. Skrell potet og løk og skjær i skiver.

  3. Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene, paprikaen og løken og stek til det begynner å få litt farge. Strø over salt og pepper.

  4. Bland crème fraîche og sennep med pølseblandingen og legg alt i en ildfast form. Strø over ost. Stek i ovn i ca. 30 minutter. Server gjerne med frisk basilikum.

Lignende oppskrifter