Oppskrift på Grønnsakgrateng med blåmuggost, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnsakgrateng med blåmuggost

En oppskrift på en smakfull grateng full av gode grønnsaker. Blåmuggosten tilfører en deilig fyldighet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har tørr ost i kjøleskapet, er det lurt å rive den og legge den i plastpose i fryseren. Revet ost er perfekt å ha på lur til gratenger, pizza og varme smørbrød.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Rens brokkoli og del i mindre buketter. Rens og hakk løk. Del tomat i to.

  3. Varm smør i en stekepanne og råstek brokkolien i 3?4 minutter. Bland i løk og tomater og la det frese sammen i ytterligere noen minutter. Ha i salt og pepper.

  4. Mos ost sammen med crème fraîche. Vend i grønnsakene sammen med ruccola og basilikumblader. Legg det over i en ildfast form, og fordel osteblandingen over. Gratiner i ovnen i ca. 25 minutter.

Lignende oppskrifter