Oppskrift på Laksegodt
0

Laksegodt

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en god, kjapp og sunnere middagsrett i en hektisk hverdag. Server laksemiddagen sammen med brokkoli, gulrot og nykokte poteter. Ny vri på fiskemiddagen!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramSALMA, eller annen god skinn - og benfri laksefilet
1 stkpurre, evt 4 vårløk
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 spiseskjesoyasaus

Tilbehør:

8 stkpoteter
1 buntbrokkoli
4 stkgulrøtter

Slik gjør du det

  1. Skjær laksefiletene i biter, à ca 50 g. Snitt purren (eller 4 vårløk) i strimler.
  2. Fres purren lett i litt smør i panne uten at det tar farge. Ha i fiskebiter og brun ved høy varme ca 1 minutt på hver side. Skru ned varmen og rør inn Crème Fraîche Lett . La det surre i ca 5 minutter.
  3. Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper.
  4. Skjær gulroten i biter og fjern ca 2 cm av stilken på brokkolien. Del den i fire før du koker den i 8-10 minutter. Kok potetene og gulroten og server dette tilbehøret til den deilige lakseretten.

Tips:

TINE Lett Crème Fraîche gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. En smak som løfter enhver rett, saus, supper som gryteretter. Som tilbehør, en velkommen, svalende bris. Friskere enn fløte, mildere enn rømme. Kremet, rund og ypperlig til koking. Halvparten så mye fett som originalen. Valget er ditt – til hverdag og fest.

Kommentarer

Produkter i oppskriften