Oppskrift på Croque monsieur med kylling og tomat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Croque monsieur med kylling og tomat

En vri på det klassiske ostesmørbrødet som gjør det til et perfekt mellommåltid eller kveldsmat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Dropper du grønnsakene får du en klassisk croque monsieur.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C. Smør ketsjup på en skive, topp med skinke og legg på et stekebrett. Skjær tomat og løk i skiver og legg på skinken.

    Bruk en skarp kniv når du skjærer tomat og løk, men pass godt på så du ikke kutter deg.

  2. Legg den andre skiven ved siden av og legg ost på begge. Stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter eller til osten er smeltet.

  3. Server ostesmørbrødet med den siste skiven på toppen.