Oppskrift på potetsalat med egg
0

Potetsalat med egg

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

10 stksmå poteter
150 gramfryste erter som er tint
½ stkfinhakket rødløk
3 stkegg

Dressing

2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 spiseskjehakket frisk timian
2 spiseskjehakket gressløk
1 spiseskjesøt chilisaus
1 stkhakket hvitløksfedd

Slik gjør du det

    Potetsalat

  1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
  2. Dressing

  3. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.

Tips:

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Kommentarer

Produkter i oppskriften