Omelett med sopp og Norvegia® skinkeost

Omelett med sopp og Norvegia® skinkeost

0
1
Enkel15 min
En omelett er alltid en redning hvis man står fast og ikke aner hva man skal lage til middag. Prøv denne med Norvegia® skinkeost på tube og sjampinjong. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 100 g
    sopp
  • 5 stk
    egg
  • 1 ss
  • ½ ts
    salt og pepper
  • ½ stk
    Norvegia® smørbar skinkeost på tube
  • ½ pakke
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk sopp og pisk sammen egg. Smelt smør i en stekepanne, ha i sopp og krydre med salt og pepper. Stek til soppen er gyllen og ha den på en tallerken. 

  2. 2

    Hell eggene i stekepannen og dra frem og tilbake noen ganger med en stekespade. Når omeletten nesten har satt seg, klem over tubeost, hell soppen over og brett omeletten. La den ligge til den ser ferdig ut eller slik du liker den. Server med ruccula.

Del denne oppskriften: