Kjøleskapsgrøt med chiafrø i langpanne

Kjøleskapsgrøt med chiafrø i langpanne

0
0
Enkel5 min
En mettende frokostgrøt toppet med yoghurt og bærm som raskt metter hele laget. Grøten bør stå i kjøleskapet natten over.

Ingredienser

Antall porsjoner

TIL SERVERING

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og chiafrø i en bolle og hell over i en rektangulær kakeform eller liten langpanne, ca. 33x23 cm. Dekk til med plast eller lokk og la stå i kjøleskapet natten over.

    Tips

    Bytt gjerne ut yoghurt med kesam i grøten.

  2. 2

    Fordel yoghurt utover toppen av grøten og pynt med blåbær, bringebær og hakkede nøtter over før servering.

    Tips

    Topp gjerne grøten med syltetøy om du ikke har friske bær.

Del denne oppskriften: