Oppskrift på Kyllingvinger med blåmugg-dipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

Gjør som amerikanerne, og prøv smørbar blåmuggost som dipp til kyllingvinger.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form eller langpanne

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.

  2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.

  3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.

  4. Legg grønnsaker, kyllingvinger og den smørbare blåmuggosten på et fat og server.