Cheese balls med sesamfrø og sitron

Cheese balls med sesamfrø

0
6
Enkel40 min
Prøv denne oppskriften på osteboller av kremost, gressløk, sitron og vårløk rullet i sesamfrø. Nydelig som en liten forrett, eller som tapas når du har gjester og serverer mange småretter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    vårløk
  • 250 g
  • 1 ts
    hakket gressløk
  • 1 ts
    finrevet sitronskall
  • ½ ts
    pepper
  • ½ ts
    salt

Topping

  • 4 ss
    sesamfrø
  • ½ ts
    hakket gressløk
  • ½ ts
    hakket vårløk
  • 1 stk
    sitron
  • 2 dl
    olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk vårløk og bland med kremost, hakket gressløk, finrevet sitronskall, pepper og salt. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.

  2. 2

    Ha sesamfrø i en skål og rull kulene i toppingen til helt dekket. Server med olivenolje, litt sitron og et dryss gressløk og vårløk.

Del denne oppskriften: