Rømmevafler

(121)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle liker vafler! Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem eller brunost. Det er bare fantasien som setter grenser.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 desiliterTINE Seterrømme
1 teskjesalt
1 teskjebakepulver
200 gramhvetemel
2 desilitervann

Slik gjør du det

  1. Bland alle ingrediensene til en jevn røre. La den svelle i minst 10 minutter.
  2. Stek sprø rømmevafler i middels varmt vaffeljern.
  3. Server vaflene nystekte.

Tips:

Legg ferdigstekte vafler på en rist. Da beholder de den sprø konsistensen. Dersom du legger de oppå hverandre blir de fuktige og myke.

Kommentarer

Produkter i oppskriften