Oppskrift på Brunostvafler
6

Brunostvafler

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode vafler hvor du attpåtil kan bruke opp restene av brunosten du har liggende. Vaflene har små biter av brunost, som setter god smak. En porsjon vaffelrøre gir 10-12 vafler.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeTINE Meierismør
2 stkegg
2 spiseskjesukker
75 gramrevet TINE Gudbrandsdalsost G35
2 desiliterTINE Kefir Økologisk
2 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller Lett
60 gramhvetemel
60 gramsammalt hvete, grov
1 teskjevaniljesukker

Slik gjør du det

  1. Til denne oppskriften på vafler med brunost, starter du med å smelte smør og ha det over i en bolle. Rør inn egg, sukker, ost, melk, mel og vaniljesukker. Visp alt til en jevn røre.
  2. La røren stå og svelle i minst 15 minutter for å få riktig konsistens.
  3. Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl.

    Tips:

    Ønsker du sprø vafler avkjøler du vaffelplatene spredt utover på rist. Ligger de oppå hverandre blir de myke.

Tips:

Brunostvafler er perfekt å ha med seg ut på tur.

Kommentarer

Produkter i oppskriften