Glutenfrie kokosmakroner

Glutenfrie kokosmakroner

9
112
Enkel25 min
Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Men med dissse nydelige kokosmakronene lagt i et pent glass pyntet med sløyfe, har du garantert en gave som faller i smak. Dette er en oppskrift som gir luftige og smakfulle glutenfrie kokosmakroner. Nydelig!

Ingredienser

Antall porsjoner

Glutenfrie kokosmakroner

  • 4 stk
    eggehviter
  • 180 g
    melis
  • 250 g
    kokosmasse
  • ¼ ts
    vaniljesukker

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovenen på 175°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.

  2. 2

    Visp eggehvitene stive i en helt ren bolle. Dryss i melisen mens du visper ytterligere en stund til massen blir glatt og blank. Gjerne med en slikkepott, rører du forsiktig inn kokosmasse blandet med litt vaniljesukker.

  3. 3

    Sett topper av kokosmassen med to skjeer på bakepapiret.

  4. 4

    Stek de glutenfrie kokosmakroner midt i ovnen i ca 10-12 minutter til de er stivnet og er blitt lys gylne. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks

Tips

Har du lyst på noe litt ekstra søtt, dypper du kokosmakronene halvveis ned i smeltet sjokolade. Nam-nam!

Del denne oppskriften: