Oppskrift på Glutenfrie kokosmakroner, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Glutenfrie kokosmakroner

Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Men med dissse nydelige kokosmakronene lagt i et pent glass pyntet med sløyfe, har du garantert en gave som faller i smak. Dette er en oppskrift som gir luftige og smakfulle glutenfrie kokosmakroner. Nydelig!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du lyst på noe litt ekstra søtt, dypper du kokosmakronene halvveis ned i smeltet sjokolade. Nam-nam!

Slik gjør du

  1. Sett stekeovenen på 175°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.

  2. Visp eggehvitene stive i en helt ren bolle. Dryss i melisen mens du visper ytterligere en stund til massen blir glatt og blank. Gjerne med en slikkepott, rører du forsiktig inn kokosmasse blandet med litt vaniljesukker.

  3. Sett topper av kokosmassen med to skjeer på bakepapiret.

  4. Stek de glutenfrie kokosmakroner midt i ovnen i ca 10-12 minutter til de er stivnet og er blitt lys gylne. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks