Kakao med krem

(277)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rykende varm kakao med krem hører med etter en tur ute i påskesolen. Her er oppskriften.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kakao

8 teskjekakao
8 teskjesukker
8 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett

På toppen

1 ½ desiliterTINE Kremfløte
4 spiseskjerevet kokesjokolade
12 stksmå marshmallows

Slik gjør du det

    Kakao

  1. Bland kakao, sukker og melk i en kjele, og rør til det nesten koker.
  2. Topping

  3. Pisk fløte til krem. Server rykende varm kakao med pisket kremfløte, sjokoladedryss og marshmallows.

Tips:

En appelsinskive på kanten av koppen gjør seg godt dersom du vil pynte litt ekstra.

Kommentarer

Produkter i oppskriften