Oppskrift på Spooky sjokoladepudding
0

Spooky sjokoladepudding

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse små Halloween-dessertene er søte i dobbelt forstand og faller i smak hos de minste. Og største.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 literPiano Sjokoladepudding
2 desilitermelis
1 stkeggehvite
4 spiseskjekokosmasse

TIL PYNT

24 stkmarshmallows
6 desiliterPiano Vaniljesaus

Slik gjør du det

  1. Rør sammen melis og eggehvite i en dyp skål. Ha kokosmasse i en annen skål. Dypp kanten på serveringsglass først i melisglasur, så i kokosmasse slik at du får en pyntet kant rund hele glasset.
  2. Lag små spøkelser ved å feste marshmallows sammen med melisglasuren som er igjen. Klipp gjerne til hodene litt spissere med en saks. Rør inn litt kakao i resten av melisglasuren og ha i en pose. Klipp et lite hull og sprøyt øyne og munn på spøkelsene.
  3. Del sjokoladepuddingen i små terninger (ca. 1 cm) og fordel i porsjonsformene. Sett spøkelsene på toppen og hell over vaniljesaus ved servering.

    Tips:

    Ønsker du en mer mousse-aktig variant, kan du smelte sjokoladepuddingen i en gryte med 1 dl fløte. Varm opp på svak varme under omrøring til smeltet. Fordel moussen i porsjonsglassene, sett kaldt og la stivne helt.

Tips:

Desserten kan lages klar på forhånd, så er det bare å helle på vaniljesausen ved servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften