Oppskrift på Frisk frukt med hvit sjokoladesaus
0

Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

100 gramhvit sjokolade
1 ½ desiliterBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 desiliterjordbær
2 desiliterbringebær
2 spiseskjegranatepler

Slik gjør du det

  1. Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.
  2. Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.
  3. Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.

Tips:

Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften