TineMelk fra gårder i din region

TineMelk

TineMelk kommer fra gårder i regionen der du bor, og på melkekartongene forteller vi deg våre historier. Om melkeproduksjon gjennom generasjoner, lokal tilhørighet og ren, frisk natur. Om kjærlighet til dyra og stolthet til arbeidet. Og om hvordan alle leddene i TINEs verdikjede hver dag spiller sammen for at vi skal kunne levere det som kanskje er verdens fineste melk.

Les mer om gårdene våre på tine.no/gårder

Et glass melk om dagen

Tre glass melk om dagen

Melk bidrar med viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Faktisk er det ingen annen drikk som har like mange næringsstoffer fra naturens side. Med tre meieriprodukter om dagen dekkes over 70 % av ditt kalsiumbehov.

I tillegg er melk en god kilde til:

  • protein
  • riboflavin
  • fosfor
  • B12
  • jod

10 gode grunner til å la melk være en del av det daglige kostholdet

Fristende milkshake

De beste milkshakene lager du selv. Prøv en av våre favoritter eller del din beste milkshake-oppskrift.

Se noen av våre beste milkshake-oppskrifter

Skolestart

Ferien er over og det er klart for skolestart. Trenger du gode matpakketips? Vi har samlet noen av våre beste tips og oppskrifter - for å hjelpe deg å lage sunne og varierte matpakker. God skolestart!

TineMjølk frå stølar i Valders

TineMjølk frå stølar i Valdres

Å gå i fjellet gjør godt for kropp og sinn, enten du er menneske eller ku. I mange hundre år har melkebønder i Valdres fulgt kuene sine til sommerbeite på fjellet. Der vandrer de fritt og lykkelig rundt mellom grønne urter, smaksrik lyng og saftig fjellgress. Det gir deg Norges kanskje aller fineste melk.