Tinemelk

Tinemelk kommer fra gårder i regionen der du bor, og på melkekartongene forteller vi deg våre historier. Om melkeproduksjon gjennom generasjoner, lokal tilhørighet og ren, frisk natur. Om kjærlighet til dyra og stolthet til arbeidet. Og om hvordan alle leddene i TINEs verdikjede hver dag spiller sammen for at vi skal kunne levere det som kanskje er verdens fineste melk.

Les mer om gårdene våre på tine.no/gårder

Stølsmjølk og Stølsfløyte frå Valdres

I hundrevis av år har mjølkekyrne i Valdres vandra på sumarbeite ved stølane på fjellet. Oppunder tregrensa et dei seg mette på frodig lyng, smaksrike urter og saftfullt fjellgras. Mjølka deira blir foredla til ein fyldig og rik kremfløyte og lettmjølk av framifrå kvalitet. Kanskje verdas aller finaste.

 

Tilgjengeleg i utvalde daglegvarebutikkar på Austlandet omkring vekene 28–35. Salsperioden er avhengig av beiteforholda i fjellet.

Tre glass melk om dagen

Melk bidrar med viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Faktisk er det ingen annen drikk som har like mange næringsstoffer fra naturens side. Med tre meieriprodukter om dagen dekkes over 70 % av ditt kalsiumbehov.

I tillegg er melk en god kilde til:

  • protein
  • riboflavin
  • fosfor
  • B12
  • jod

Reklamefilm Tinemelk - X ray av Ingrid Hjelmseth

Melk er naturlig rik på protein og kalsium. Som del av et aktivt liv med sunt kosthold bidrar protein til å styrke musklene og kalsium til å bevare skjelettet. Tinemelk styrker kroppen.

Innspilling av reklamefilm for TineMelk med Aleks Aurdal - på friflyt.no