Piano® sjokoladepudding smeltet om i glass

Smelt om pudding og gelé

Visste du at våre puddinger og geléer enkelt kan smeltes om?

Slik smelter du Piano® gelé

  1. Tøm puddingen eller geléen i kjele
  2. Varm den opp mens du rører om til den blir helt flytende (bruker du mikrobølgeovn, starter du med lav varme og kort tid)
  3. Hell den flytende puddingen eller geléen i dine egne glass eller skåler
  4. Sett i kjøleskap
  5. La det stå kaldt til det har stivnet

Smeltetips

  • Det er mye som kan brukes som former: kakeformer, skåler, glass - det er bare å sette fantasien i sving!
  • Jo mindre gelé du har i formen, jo fortere stivner den.
  • Stivnede former løsner lettere hvis du dypper bunnen av formen i varmt vann i noen sekunder (avhengig av formens materiale og tykkelse) før du hvelver ut geleen. NB! Pass på at geléen ikke står for lenge, så figurene ikke blir ødelagt. Noen sekunder er nok.
  • Du kan også bruke en kniv i kanten for å få geléen ti l å slippe fortere. NB! Vær forsiktig så ikke du ødelegger gelékreasjonene
  • Geléen kan også smeltes om og brukes som gelélokk på ostekake-mmm!