Årets materiellpakke

Deltakerne skaper gode minner og har det mye gøy på en TINE Fotballskole. TINE og NFF ønsker at TINE Fotballskole skal være et lavterskeltilbud og alle deltakere får en materiellpakke fra TINE.

TINE-drakt

Det blir to forskjellige drakter på årets TINE Fotballskoler, en til trener og en til deltakere. Årets TINE-drakt er rød med innspill av både hvitt og blått. 

TINE sponser også alle trenere på TINE Fotballskole med en egen drakt, samt et gratis drikkeprodukt hver dag under fotballskolen.

TINE-sekk

Årets TINE-sekk er rød med samme designelementer som t-skjorten og har et praktisk nett i front som passer perfekt til fotballen. 

Oppskriftsbrosjyre

I år vil alle deltakere motta et oppskriftshefte på TINE Fotballskole. Du kan laste ned oppskriftshefte HER

TINE-produkt

Årets produkt er Litago® Lettere, som er en smaksatt melk med mindre sukker og fett, men med den samme gode smaken av Litago®. Litago® Lettere er laktosefri og passer alle som liker sjokolademelk. Klubbene kan som før bestille appelsin- eller eplejuice (ved allergi) eller skolemelk.

Klubbene som arrangerer etter 1.september vil få utdelt TINE® Lettmelk med smak av sjokolade 330ml.

TINE® Lettmelk med smak av sjokolade er helt uten tilsatt sukker og uten kunstig søtning. Produktet er laktoseredusert og tilsatt vitamin D.

Verdien på materiellpakken ligger på kr 450,- pr deltaker.

Les også