Årets materiellpakke

Deltakerne skaper gode minner og har det mye gøy på en TINE Fotballskole. TINE og NFF ønsker at TINE Fotballskole skal være et lavterskeltilbud og alle deltakere får en materiellpakke fra TINE.

TINE-drakt

Det blir to forskjellige drakter på årets TINE Fotballskoler. Av bærekraftighensyn vil vi dele ut restmateriellet fra 2020 til de fotballklubbene som ikke arrangerte TINE Fotballskole i fjor. Designet på TINE draktene er helt like, det er kun fargen som skiller de. Begge TINE-draktene vil bli lansert i løpet av april.

TINE sponser også alle trenere på TINE Fotballskole med en egen drakt, samt et gratis drikkeprodukt hver dag under fotballskolen.

TINE-sekk

Årets TINE-sekk er blå med et praktisk fotballnett, flaskeholder og navnelapp.

TINE-produkt

Årets produkt er Litago® Lettere, som er en smaksatt melk med mindre sukker og fett, men med den samme gode smaken av Litago®. Litago® Lettere er laktosefri og passer alle som liker sjokolademelk. Klubbene kan som før bestille appelsin- eller eplejuice (ved allergi) eller skolemelk. Vi gjør oppmerksom på at kun 5% av drikken kan være juice. 😁

Verdien på materiellpakken ligger på kr 450,- pr deltaker.

Les også

Påmelding for deltakere

Vi ser frem til nok et år med TINE Fotballskoler og gleder oss til årets gjennomføring! Det er 450 fotballklubber som skal arrangerer TINE Fotballskole i sommer. Vi forventer at over 65 000 barn skal delta i sommer og oppleve mye fotballglede og ha det gøy!

Pris for deltakere

Alle skal kunne delta på TINE Fotballskole og derfor har vi fokus på at deltakerprisen ikke blir for høy.

TINE Fotballskole er også for barn med funksjonsnedsettelser

TINE Fotballskole skal være for alle, og derfor har vi en egen treningsmodul for å sikre at fotballskolen også er for barn med funksjonsnedsettelser.