Deltakerpakken

I tillegg til minnene man får av å ha vært med på en aktivitet, er det alltid hyggelig å få med seg noe hjem.

Som trener på TINE Fotbalskole sponser TINE alle trenere med en drakt, samt et gratis drikkeprodukt hver dag under fotballskolen.

Er du deltaker får du også drakt og drikke, i tillegg til en sekk med et praktisk fotballnett. 

Verdien på deltakerpakken ligger på kr 400,-.

Årets drikkeprodukt er Litago® Lettere, som er en smaksatt melk med mindre sukker og fett, men med den samme gode smaken av Litago®. 

T-skjorte

Drakten til TINE Fotballskole 2021 er for øyeblikket under utvikling. Vi gleder oss til å vise resultatet når den er ferdig, og håper dere liker den! Som vanlig blir det to farger, så man kan skille på trener og deltaker. 

Sekk

I 2020 sekken var blå og grå med hvite og røde detaljer. Med fotballnett, ekstra lomme til fotballsko, flaskeholder og navnelapp!

Vi deler sekk for 2021 når den er klar - bare å vente i spenning! Men den skal bli perfekt for alt du trenger å ta med til en fotballskole.

Tips: Pakk med ekstra tøy, matboks, solkrem og drikkeflaske!

TINE-produkt

Årets produkt er Litago® Lettere, som er en smaksatt melk med mindre sukker og fett, men med den samme gode smaken av Litago®. Litago® Lett er laktosefri og passer alle som liker sjokolademelk. Klubbene kan som før bestille drikkeproduktene juice (ved allergi) eller skolemelk. Vi gjør oppmerksom på at kun 5% av drikken kan være juice. 😁


 

Les også

Deltakerpåmelding

Ønsker du å melde på ditt barn på TINE Fotballskole? Slik går du frem.

Deltakerpris

Alle skal kunne delta på TINE Fotballskole og derfor har vi fokus på at deltakerprisen ikke blir for høy.

TINE Fotballskole er også for barn med funksjonsnedsettelser

TINE Fotballskole skal være for alle, og derfor har vi en egen treningsmodul for å sikre at fotballskolen også er for barn med funksjonsnedsettelser.