Barn på TINE Fotballskole

Påmelding for deltakere

Vi ser frem til nok et år med TINE Fotballskoler og gleder oss til årets gjennomføring! Det er 450 fotballklubber som skal arrangerer TINE Fotballskole i sommer. Vi forventer at over 65 000 barn skal delta i sommer og oppleve mye fotballglede og ha det gøy!

Hvordan melde på?

Påmelding gjøres direkte til din lokale fotballklubb, som er arrangør av TINE Fotballskole. Under oversikten på Finn din fotballskole finner du kontaktinformasjonen.

Årets materiellpakke

Alle deltakere får en materiellpakke fra TINE.

  • TINE drakt
  • TINE sekk
  • Diplom
  • Litago Lettere

Hvor mye koster det?

TINE og NFF ønsker at alle som har lyst skal ha mulighet til å delta på en TINE Fotballskole. TINE Fotballskole skal være et lavterskel tilbud og det er klubben selv som setter prisen for fotballskolen. TINE og NFF har innført en makspris på kr 300 pr dag, slik at deltakerprisen ikke blir for høy og skal ikke overstige makspris. Påmeldingsavgiften går utelukkende til den lokale fotballklubben.

Hvorfor har TINE et samarbeid med NFF?

TINE ønsker å bidra til gode vaner for kropper i vekst. Det kommer både folkehelsa, idrettsgleden og klubbkassene til gode. Nesten én milliard kroner har klubbene innkassert gjennom å gjennomføre TINE Fotballskoler.

Les også