tine.no

Oppgaven i TINE MatCup for året 23/24

Årets oppgave er klar. I denne artikkelen finner du informasjon om årets tema, praktisk informasjon og oppgaven med råvarer i sin helhet.

Årets tema:

TINE inviterer til en treretters middag for å hedre alle vinnere av VM i ost. I år er det deltakerne i TINE MatCup som skal lage en treretters middag med utsøkte norske råvarer til en bordsetting på seks personer. Det vil være ost i alle tre retter som hedrer innsatsen, gleden og arbeidet som ysterne rundt omkring i dette landet har laget.

 

Praktisk informasjon:

Oppgaven som nedlastbar brosjyre finner du HER

Meierikompendiet som brukes i TINE MatCup kan lastes ned HER

Best practice oppgave fra 2022/23, til inspirasjon for hvordan skrive oppgaven finner du HER

Råvareliste til utfylling lastes ned HER og sendes inn sammen med oppgaven til tinematcup@tine.no. 

Kriterier for utvelgelse av semifinalister kan du lese mer om HER

Spørsmål og svar som er kommet til oppgaven finner du HER

Informasjon om gjennomføringen og konkurranseregler finner du HER

Viktige datoer:

  • Påmelding av lag registrereres HER før 22.september 2023
  • Innsendelse av oppgave og råvareliste sendes til tinematcup@tine.no innen 29. september 2023
  • Publisering av semifinalister 9. oktober 20203
  • Semifinaler gjennomføres i uke 45 og 46 på TINE Meierier Kalbakken
  • Finale på Jåttå VGS 16. februar 2024

 

Semifinaler på TINE Meierier Kalbakken

Det vil bli gjennomført fem semifinaler, hvor det kåres en vinner i hver semifinale. Det vil så bli kåret en "lucky looser" - beste 2. plassen på disse fem semifinalene, som får den 6. plassen til finalen i Stavanger 16. februar. 

Semifinalene på TINE Meierier Kalbakken vil bli gjennomført på følgende dager, informasjon om hvilken dag ditt lag skal konkurrere vil komme når semifinalistene er klare. 

  • Torsdag 9. november
  • Fredag 10. november
  • Tirsdag 14. november
  • Onsdag 15. november
  • Torsdag 16. november

Oppmøte alle dager vil være kl 08.00, konkurranse start kl 08.50 og vi vil være ferdig ca kl 16.00.