Viktig informasjon
Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle kokk- og servitørelever på VG2 og gjennomføres som en lagkonkurranse. Hvert lag skal bestå av 2 kokker, 1 servitør samt 1 lagleder. Lagleder skal være ansatt ved skolen.
Hva er oppgaven?
-
Oppgaven i sin helhet finner du HER
-
Last ned eksempel på mal for besvarelse av oppgaven og eksempel på menyoppsett. Vi minner om at oppgaven skal næringsberegnes. For å beregne kan man benytte Kostholdsplanleggeren.
Tidsfrister
- Registrering er åpen og laget må være meldt på før 22. september 2023
- Dette gjøres via dette skjema
- Frist for innsendelse av oppgave og råvareliste er 29.september 2023
- Oppgaven med råvareliste sendes til tinematcup@tine.no
- Tilbakemelding om hvem som går videre til Steg 2 blir publisert 9.oktober 2023
Spørsmål kan rettes til:
E-post: tinematcup@tine.no
Alle spørsmål og svar blir publisert på www.nkl.no/konkurranse.
Oppgaven sendes til: tinematcup@tine.no. Merk mailen med “TINE MatCup”og lagnavn.
Bedømming
En uttaksjury bedømmer de innsendte oppgavene anonymt. Det velges ut inntil fem lag for hver semifinale som vil bli gjennomført på TINE Matfagligsenter på Kalbakken i Oslo.