
Påmelding TINE Matcup
Alle VG2 elever på Restaurant og Matfag kan melde seg på til TINE Matcup.
PÅMELDING
Konkurransen er åpen for alle kokk- og servitørelever på VG2 og gjennomføres som en lagkonkurranse. Hvert lag skal bestå av to kokker, en servitør samt en lagleder. Lagleder skal være ansatt ved skolen.
For å delta i TINE Matcup må dere registrere laget og sende inn en menyoppgave.
- Registrer laget i dette skjema innen 26.september 2025.
- Send inn menyoppgaven på e-post til: tinematcup@tine.no, merk e-post med TINE Matcup menyoppgave 2025 + lagnavn. Frist innen 26.september 2025.
Semifinalister vil bli publisert på TINE Matcup sine FB sider 8. oktober 2025.
Spørsmål kan rettes til: tinematcup@tine.no.
-
2025
26. september
Påmelding av lag og innsendelse av oppgave
-
2025
8. oktober
Semifinalister publiseres
-
2025
Uke 45 og 46
Semifinaler på TINE Meierier Kalbakken, Oslo
-
2026
6. februar
Finale på Jåttå VGS, Stavanger
KRAV TIL INNSENDT MENYOPPGAVE
Hvert lag sender inn én samlet menyoppgave som består av:
- Forside
- Innholdsfortegnelse
- Innledning
- Meny
- Oppskrifter og fremgangsmåter
- Råvareliste
- Trenger kun å fylle ut hvilke råvarer, ikke mengde. Dette vil hentes inn til semifinalelagene, det vil ikke være mulig å legge til råvarer til semifinalen.
- Servitøroppgave
- Arbeidsplaner for kokk og servitør
- Porsjonsberegning av alle retter, inkl aperitiff og kaffedrikk, i en oversiktlig tabell.
- Alle punktene i menyoppgaven skal besvares. Legg gjerne ved bilder, men dette er ikke obligatorisk.
- Mal til menyoppgaven kan lastes ned HER
- NB! Når Menyoppgaven sendes inn, må den være anonymisert og skal ikke inneholde verken navn på deltakere eller skole.
- I e-post når menyoppgaven sendes inn, legg med kontaktinformasjon til deltakere og lagledere, samt navn på skolen og lagnavn.