Konkurranseregler

For å delta i konkurransen er det nødvendig å registrere kontaktopplysninger på tine.no.

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:    

Fyll ut skjema og registrer nødvendig data for at TINE skal kunne kontakte deg hvis du blir trukket ut som den heldige vinneren. 

Konkurransen er åpen for alle og deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker. 

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir din e-postadresse når du registrerer svaret ditt. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven/GDPR. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å trekke vinnere og utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. 

Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Alternativt til sletting, kan TINE fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan TINE bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle TINEs markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov. 

Kontakt oss på forbruker@tine.no eller ring Kundesenter privat + 47 51 37 16 06 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. Du har mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet. 

TINE har besluttet å videreføre den frivillige ordningen med eget personvernombud, og du kan derfor også kontakte personvernombud@tine.no for spørsmål om behandling av personopplysninger i TINE-Gruppen. 

Ansvarlig for behandlingen er TINE SA, org.nr 947942638. 

Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter. 

Du må være 18 år eller eldre for å delta i konkurransen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. 

Konkurransen varer fra 7.03.2022 til 27.03.2022. 

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. Vinnerne trekkes ut ved tilfeldig trekning. Vi trekker totalt 30 vinnere. 

Premien er Wilfa Blender og S'well matboks. Premiene trekkes tilfeldig og det er ikke mulig å velge premie. Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien. 

Vinnerne vil motta en e-post fra TINE.  

 

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. 

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte TINE Kundeservice Privat: 

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag. 

Epost: forbruker@tine.no 

Post: TINE Kundeservice Privat 

Pb. 25 

0051 Oslo 

 

Del denne artikkelen