Logg inn
Middag
Alle
Fisk og Skalldyr
Grønnsaker og Poteter
Kjøtt
Kylling og Fjærkre
Pannekaker
Pasta og Ris
Pizza og Pai
Supper
Kaker
Alle
Formkaker
Fruktkaker og Bærkaker
Iskaker og Ostekaker
Kremkaker og Sjokoladekaker
Vafler og Småkaker
Lunsj
Alle
Forretter, Snacks og Tapas
Grøt og Kornblandinger
Omeletter og Pannekaker
Salater
Smørbrød og Pålegg
Yoghurt
Bakst
Alle
Brød og Rundstykker
Scones og Muffins
Søt Gjærbakst
Desserter
Alle
Fromasj og Mousse
Frukt og Bær
Is og Sorbet
Ost
Puddinger og Gele
Supper
Søte snacks
Sauser og Dressinger
Alle
Kalde Sauser og Dressinger
Varme Sauser og Dressinger
Drikke
Alle
Kalde Drikker
Varme Drikker
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Pasta
Vegetar
Nasjonalitet
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. Mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Filter
Måltid
Smårett
Drikke
Snacks
Kake
Dessert
Lunsj
Middag
Tilbehør
Bakst
Frokost
Mellommåltid
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Nasjonalitet
Gresk
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Søk
Sesong / Tema
Viltoppskrifter
0
Her har vi samlet de beste oppskriftene på viltkjøtt du trenger etter jakt. Uansett om du skal ha en rypemiddag, elggryte, saus til tiuren eller reinsdyrstek, så finner du det her.
Rype i fløtesaus med russiske erter
Middels
•
120
Høstens fineste eventyr er en skikkelig god og vill rypemiddag. Her kokes rypene i kraft og fløte, så det er bare å sette hele gryta på bordet og nyte!
4/5
Lagre
Viltgryte med potetpuré
Enkel
•
30
Reinskav, sopp og Crème Fraîche er ingredienser i denne herlige viltgryten. Den er rask og enkel å tilberede.
4/5
Lagre
Soppsaus til elg
Enkel
•
160
Ettersom elgkjøtt ikke er så fett, kan det være godt med en skikkelig kraftig og fet saus laget med creme fraiche og sopp til. Solbærsirup og einebær setter en ekstra spiss på sausen. Sausen passer og...
4/5
Lagre
Jegergryte
Middels
•
130
Viltgryte med elg, sopp, einebær og gode norske tyttebær. Sausen blir ekstra god med Crème Fraîche og brunost.
4/5
Lagre
Bidos
Enkel
•
65
Den samiske nasjonalretten bidos, er en deilig gryte laget med reinsdyrkjøtt og grønnsaker. Bidos serveres både til hverdags og fest, og appellerer til store og små med sin milde smak.
4/5
Lagre
Viltgryte
Enkel
•
20
Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.
4/5
Lagre
Mørk viltgryte
Enkel
•
110
Viltgryte er alltid en suksess. Denne er fransk-inspirert og utrolig god. Kraftig på smak og perfekt med godt brød ved siden av.
4/5
Lagre
Ekte norsk viltsaus - fløtesaus
Enkel
•
15
Nydelig viltsaus basert på fløte, brunost og kraft. Hjemmelaget viltsaus smaker fortreffelig som tilbehør til alle typer viltkjøtt.
4/5
Lagre
Tiurbryst med viltsaus
Enkel
•
50
Storfugl er ekstra stas og de store tiurbrystene er fantastisk saftige når de tilberedes riktig. Her er også viltsausen med på å løfte frem den gode viltsmaken.
4/5
Lagre
Viltgryte med Snøfrisk®
Enkel
•
35
En oppskrift på en deilig viltgryterett med reinskav, kantareller og saus med Snøfrisk®. Nydelig på en kald høstdag!
4/5
Lagre
Saus til storfugl
Enkel
•
55
Skal du ha tiur eller røy til middag, er det viktig med en god saus til. Denne sausen har en spiss av akevitt og brunost som gjør den vilt god og litt original. Sausen passer også til annen skogsfugl ...
4/5
Lagre
Langtidsstekt elgstek med bringebærsaus
Enkel
•
150
En saftig elgstek er alltid en suksess. Her serveres den med en spennende bringebærsaus til, som passer perfekt til viltkjøtt.
4/5
Lagre
Reinsdyrstek
Middels
•
90
I Norge er vi heldige som har tilgang til ekslusivt reinsdyrskjøtt. Et fantastisk alternativ til ribbe eller pinnekjøtt på julaften eller når kun det beste er godt nok i menyen på nyttårsaften. Når de...
4/5
Lagre
Elgstek
Middels
•
130
Har du en elgstek tilgjengelig, er søndagsmiddagen reddet. La den trekke lenge i en gryte, så får du en saftig og mør stek.
4/5
Lagre
Elggryte
Enkel
•
90
Denne deilige, klassiske høstgryta er en perfekt måte å bruke opp rester av elgkjøtt på. Med bacon, gode krydder og fløte, får du den perfekte smaken!
4/5
Lagre
Kremet Elggryte
Enkel
•
80
Høstens beste gryte lages av skogens konge, aller helst servert med nyrørte tyttebær. Koker kjøttet lenge, blir det mørt og deilig. Kanskje høstens beste middag!
4/5
Lagre
Ryper med mormors saus
Middels
•
60
Som tradisjonell julemiddag, til høstselskap med venner, eller kanskje er det rypejegeren selv som steller i stand til festmåltid?
4/5
Lagre
Reinsdyrlår
Middels
•
30
Heldige er de som har en jeger i familien. Med reinsdyr, elg eller hjort på menyen blir det fest i juleheimen.
4/5
Lagre
Reinsdyrbiff med soppstuing
Enkel
•
60
Reinsdyrbiff med soppstuing og jordskokk-rosetter er lekker selskapsmat av reinsdyr med fyldig soppstuing og små porsjoner med ovnsbakt jordskokk.
4/5
Lagre
Ingefærglasert reinsdyrfilet
Middels
•
60
Denne ingefærglaserte fileten smelter i munnen og smaker himmelsk sammen med puré av jordskokk, potet og eple.
4/5
Lagre
Reinsdyrstek med smørdampede rotgrønnsaker
Enkel
•
150
Reinsdyrstek er en klassisk reinsdyrrett som er enkel å lage og lett å servere til mange. Med smørdampede grønnsaker og sellerirotmos vil du garantert imponere gjestene.
5/5
Lagre
Andebryst med pastinakkpure
Middels
•
80
Et skikkelig festmåltid. Rosastekt andebryst med kremet pastinakkpure.
4/5
Lagre
Andeconfit med potetmos og rødkålsalat
Enkel
•
120
And er festmat og det å konfitere, koke i fett, er en spennende måte å tilberede denne delikatessen på. Husk at andelårene skal stå kaldt i 6 - 8 timer, gjerne over natten, med salt.
4/5
Lagre
Hjemmelaget saus
En god saus er halve måltidet! Så glem posesausen, hjemmelaget saus er ikke vanskelig!
Les mer
Del denne temasiden