Viser 185 oppskrifter
  1. Enkel aioli

    Enkel aioli

    Har du dårlig tid, kan du enkelt forvandle ferdig majones til aïoli ved å smake den til med hvitløk, rømme og sitron.
    • Enkel
    • 10 min
  2. Hjemmelaget spinatsuppe

    Hjemmelaget spinatsuppe

    Lag en god suppe av spinat fra bunnen av. Suppen er enkel å lage, og kan serveres enten med nøtter og/eller revet ost eller egg til.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Lefse med røkelaks og Snøfrisk

    Lefse med røkelaks og Snøfrisk

    Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.
    • Middels
    • 120 min
  5. Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

    Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

    Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.
    • Enkel
    • 20 min
  6. Varm chevre med honning

    Varm chevre med honning

    Ferskosten chevre servert med flytende honning, granateple og valnøtter. Varm chevre er skikkelig snaddermat.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Potetsuppe med sprøstekt bacon og persille

    Potetsuppe med sprøstekt bacon og persille

    I denne oppskriften har poteten i kombinasjon med purre blitt til en rykende suppe med sprøstekt bacon og frisk persille.
    • Enkel
    • 30 min
  8. Sprø, ovnsbakt chili-kylling

    Sprø, ovnsbakt chili-kylling

    Denne koreanske vrien på fritert kylling, er både godt som hverdagsmiddag og som snacks foran tv-en. Spicy marinade av crème fraîche og chilisaus gjør kyllingen ekstra saftig og en deilig rømmedipp tar brodden av den hotte chilien. Perfekt kosemat!
    • Enkel
    • 60 min
    • 20 min
  9. Caprese

    Caprese

    Caprese er en italiensk klassiker som består av mozzarella, tomat og basilikum – fargene i det italienske flagget. En enkel og rask salat som kan nytes alene eller til grillmat, pasta og som en del av buffeten. 
    • Enkel
    • 10 min
  10. Grønnsaker med Kesam®-dipp

    Grønnsaker med Kesam®-dipp

    Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.
    • Enkel
    • 15 min
  11. Pizzatapas

    Pizzatapas

    Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Hvit asparges med hollandaise

    Hvit asparges med hollandaise

    Ferske hvite asparges er et sikkert vårtegn. Med fyldig hollandaisesaus er det en klassiker.
    • Enkel
    • 30 min