Viser 346 oppskrifter
  1. Verdens beste vafler

    Verdens beste vafler

    Verdens beste vaffelrøre! Her finner du oppskriften på de berømte vaflene fra sjømannskirken i København, som tidligere har blitt kåret til verdens beste vafler.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Kanelboller

    Kanelboller

    Kanelboller, eller kanelsnurr som de også blir kalt, er en av de mest populære oppskriftene på gjærbakst. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker. Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned. Dermed har du noe godt på lur dersom du skulle få overraskende besøk.
    • Middels
    • 90 min
  3. Barnas favorittmuffins

    Muffins

    Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det 12 muffins.
    • Enkel
    • 35 min
  4. Hveteboller

    Hveteboller grunnoppskrift

    Nybakte boller er noe alle elsker. Med denne grunnoppskriften på bolledeig har du full kontroll på myke, luftige boller.
    • Enkel
    • 60 min
    • 15 min
  5. Cupcakes med kremosttopping

    Cupcakes med kremosttopping

    Oppskrift på cupcakes med ostekrem gir ca. 12 saftige cupcakes. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform.
    • Enkel
    • 25 min
  6. Grove scones - grunnoppskrift

    Grove scones - grunnoppskrift

    Nybakte scones er perfekt til årets påskefrokost. Disse er grove og smaker ekstra godt med gulost på.
    • Enkel
    • 35 min
    • 15 min
  7. Hjemmebakte havrekjeks

    Hjemmebakte havrekjeks

    Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Uansett bruk, dette er kjeks som når man først har fått smaken på det, lager om og om igjen! Husk å la deigen stå kaldt en god stund, gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.
    • Enkel
    • 40 min
  8. Focaccia

    Focaccia

    Focaccia er den type brød som passer til alt, enten det er som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat. Denne oppskriften på herlig lettsaltet brød er en variant med fetaost og soltørkede tomater. Focaccia smaker aller best ferskt og nystekt. Denne oppskriften gir ca. 12 deilige biter av focaccia.
    • Enkel
    • 75 min
  9. Grove vafler

    Grove vafler

    Grov vaffelrøre med lite sukker og mye grovt mel smaker fantastisk med brunost til. Grovere vafler er supert i matboksen også.
    • Enkel
    • 25 min
  10. Klippekrans - Kringle

    Klippekrans - Kringle

    Fersk og nybakt kringle med kanel og sukker smaker alltid godt! Kringlen kan med fordel lages god tid i forveien og fryses. La kringla tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
    • Middels
    • 85 min
  11. Skolebrød

    Skolebrød

    Skolebrød eller skoleboller er alltid en klassiker å få servert. Med ferdig vaniljekrem er det ekstra enkelt. Av denne oppskriften blir det 12 store eller 16 små og saftige skolebrød. Det er opp til bakeren å bestemme.
    • Enkel
    • 70 min
  12. Grovbrød fra Bakeriet i Lom

    Grovbrød fra Bakeriet i Lom

    Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød. Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten 3 små eller 2 store brød. God fornøyelse!
    • Enkel
    • 120 min