Viser 185 oppskrifter
  1. Minivannbakkels med gruyère

    Minivannbakkels med gruyère

    Det er alltid hyggelig å servere en liten munnfull når du får gjester på besøk eller skal hygge deg litt ekstra hjemme selv. Disse vannbakkelsene lover vi at pirrer smaksløkene.
    • Utfordrende
    • 40 min
    • 15 min
  2. Grønn aspargessuppe

    Grønn aspargessuppe

    Oppskrift på en perfekt liten forrett til vår- og sommergjestene. Suppen er laget med grønn asparges og smaker friskt.
    • Middels
    • 15 min
  3. Kvitlin med eplechutney eller solbærchutney

    Kvitlin med eple- eller solbærchutney

    Kvitlin er en lagret hvit geitost fra Sunnmøre, som passer perfekt som tapas. Server den med eplechutney eller solbærchutney - eller begge to!
    • Middels
    • 40 min
  4. Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller er et alltid like populært innslag på koldtbordet. Her er oppskrift på noen kjøttboller med eksotiske smaker som koriander, gurkemeie og tørket aprikos. Med myntesaus og hvitløksaus smaker de helt fantastisk og bør prøves!
    • Middels
    • 25 min
  5. Risotto med tre oster

    Risotto med tre oster

    Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
    • Middels
    • 30 min
  6. Muffins med Vellagret Sveitser

    Muffins med vellagret Sveitser

    Muffins med Sveitser er like deilig til lunsj som til kos på kvelden. De er også et ypperlig følge til god suppe.
    • Middels
    • 40 min
    • 20 min
  7. Gratinert sjøkreps med Jarlsberg

    Gratinert sjøkreps

    Sjøkreps smaker nydelig både som forrett og hovedrett. Her er oppskrift på en eksklusiv forrett kreert av Gastronomisk Institutt.
    • Middels
    • 50 min
  8. Søtpotet- og cheddartots med kremet blåostdipp

    Søtpotet- og cheddartots med blåostdipp

    Åh, den smeltede cheddaren mellom søt potetmos er så deilig at man ikke vil slutte å spise.
    • Middels
    • 90 min
  9. Pølser i slåbrok

    Pølser i slåbrok

    Fristende appetittvekkere servert på tapas-bordet, i cocktailselskapet eller kanskje som kosemat. Små cocktailpølser som er bakt inn i luftig gjærdeig.
    • Middels
    • 75 min
  10. Laksepaté med sommerlig tilbehør

    Laksepaté med sommerlig tilbehør

    Laksepaté ser lekkert ut og smaker kjempegodt. Med smakfull saus og syrlig salat er det super sommer- og festmat.
    • Middels
    • 120 min
    • 90 min
  11. SALMA-tartar

    SALMA-tartar med frisk lime og Crème Fraîche

    Fantastisk laksetartar med SALMA, lime og Crème Fraîche servert med frisk grønnsakscrudité. Passer perfekt å servere som en del av et festmåltid. Denne lekre forretten har mesterkokk Tom Victor Gausdal utviklet for TINE Inspirasjon.
    • Middels
    • 40 min
  12. Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.
    • Middels
    • 120 min