Viser 157 oppskrifter
  1. Smuldrepai med nøtter

    Smuldrepai med nøtter

    Knasende god smuldrepai med nøtter og deilig vaniljesaus ved siden.
    • Enkel
    • 45 min
    • 30 min
  2. Eplekjekk med søt vanilje

    Eplekjekk med søt vanilje

    Enkel oppskrift på en saftig og god eplekake som passer godt til kaffen eller som en dessert.
    • Enkel
    • 60 min
    • 40 min
  3. Selbu Blå pizza med søte plommer

    Pizza med blåmuggost og plommer

    En spennende og smaksrik pizza med Selbu Blå og søte plommer.
    • Middels
    • 60 min
  4. Eplesufflé

    Eplesufflé

    Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.
    • Middels
    • 70 min
    • 50 min
  5. Yoghurtkake med pære

    Kesamkake med pærer

    Kesam og pærer gir god saftighet, og sitron gir det ekstra lille i denne smakfulle pærekaken.
    • Enkel
    • 50 min
    • 25 min
  6. Honningglaserte rotgrønnsaker

    Honningglaserte rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Eplekompott+m+nøttekrem

    Eplekompott med nøttekrem

    Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.
    • Enkel
    • 30 min
  8. Eple- og kanelmazarin

    Eple- og kanelmazarin

    Mazarin er tradisjonelt en mørdeigskake fylt med mandelmasse og toppet med frukt. Denne har vi laget med høstens gode epler.
    • Enkel
    • 50 min
    • 40 min
  9. Plommepai på 1-2-3

    Plommepai på 1-2-3

    Prøv denne gode og friske paien fylt med deilig vaniljekrem og store biter av plomme - enklere blir det ikke!
    • Enkel
    • 30 min
  10. Reinsdyrstek med smørdampede rotgrønnsaker

    Reinsdyrstek med smørdampede rotgrønnsaker

    Reinsdyrstek er en klassisk reinsdyrrett som er enkel å lage og lett å servere til mange. Med smørdampede grønnsaker og sellerirotmos vil du garantert imponere gjestene.
    • Enkel
    • 150 min
  11. Øl-braisert lammeskank

    Øl-braisert lammeskank

    Lammekjøtt er noe av det beste vi har i Norge, og det finnes få ting som er bedre enn langtidskokte lammeskanker. Sammen med rotmos av poteter og sellerirot er dette perfekt søndagsmiddag!
    • Enkel
    • 200 min
  12. Kremet kyllingsuppe med hjemmelaget kraft

    Kremet kyllingsuppe med hjemmelaget kraft

    Kyllingsuppe er medisin for kropp og sjel, men da må den lages på ekte kraft. Her går ingenting til spille, og du får en mild og kremet suppe.
    • Enkel
    • 120 min