Viser 51 oppskrifter
  1. Fargerik pavlova i lag

    Fargerik pavlova i lag

    Denne pavlovakaken er en fest! Med marengs-lag i forskjellige farger, er det enkelt å lage en morsom kake fylt med krem og bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min
  2. Minivannbakkels med gruyère

    Minivannbakkels med gruyère

    Det er alltid hyggelig å servere en liten munnfull når du får gjester på besøk eller skal hygge deg litt ekstra hjemme selv. Disse vannbakkelsene lover vi at pirrer smaksløkene.
    • Utfordrende
    • 40 min
    • 15 min
  3. Pavlova-bowl

    Pavlova-bowl

    Bring pavlovaen til nye høyder ved å forme den til en rund bolle og fylle den med pisket krem, bjørnebær, fiken og solbærsyltetøy.
    • Middels
    • 100 min
    • 90 min
  4. Nyttårspavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Pavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Kanskje verdens beste kake! Himmelsk god marengsbunn med digg sitrongress- og limekrem.
    • Middels
    • 60 min
  5. Trelags pavlova med krem og lemon curd

    Trelags pavlova med krem og lemon curd

    Søt, sprø marengs med fløyelsmyk krem og syrlig sitron er en perfekt kombinasjon. Denne kaken pynter også opp på festbordet.
    • Middels
    • 120 min
  6. Sjokolademarengs med mørk sjokolade

    Marengs med mørk sjokolade

    Dette er en oppskrift på lekre sjokolademarengs av ypperste klasse. Marengsen skal være sprø, og smelte i munnen. Garantert suksess!
    • Enkel
    • 120 min
  7. Blinis

    Blinis

    Blinis er små bokhvetelapper som passer perfekt til forrett, tapas eller snacks. De kan toppes med mye forskjellig og ser lekre ut på store fat.
    • Enkel
    • 120 min
  8. Seierskake

    Seierskake

    Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
    • Middels
    • 90 min
  9. Fløyelsgrøt laget fra bunnen av

    Fløyelsgrøt (smørgrøt)

    Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller den, er en billig versjon av rømmegrøten. Mange får gode minner når fløyelsgrøt blir nevnt.
    • Enkel
    • 15 min
  10. Pavlova festkake

    Pavlova

    Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 75 min
  11. Klippekrans - Kringle

    Klippekrans - Kringle

    Fersk og nybakt kringle med kanel og sukker smaker alltid godt! Kringlen kan med fordel lages god tid i forveien og fryses. La kringla tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
    • Middels
    • 85 min
  12. Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær; men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også være redningen om pavlovaen ikke blir helt vellykket!
    • Enkel
    • 90 min
    • 65 min