Viser 56 oppskrifter
  1. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  2. Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravlaksoppskrift med SALMA servert med en spennende sennepssaus som blir ekstra frisk og lett med Kesam®. Husk at fisken skal stå i kjøleskap 2-4 døgn før den skal serveres.
    • Enkel
    • 25 min
  3. Torsk i bacon med ertepure

    Torsk i bacon med ertepure

    Lekre biter av torsk rullet i bacon og servert med gode norske poeter og ertepurè er juletradisjon for mange. Passer godt til jul, men også resten av året.
    • Enkel
    • 40 min
  4. Fruktgrøt med melk

    Fruktgrøt med melk

    Fruktgrøt med melk er en gammel klassiker som er vel så god i dag. En rask, fruktig og frisk dessert.
    • Enkel
    • 20 min
  5. Lammefrikasse

    Lammefrikasse

    Husmannskost på sitt beste. Herlig lammekjøtt kokt sammen med rotgrønnsaker og servert med fyldig og lys saus.
    • Enkel
    • 120 min
  6. Stekt seibiff med løk

    Stekt seibiff med løk

    Klassikeren seibiff med løk, laget fra grunnen kan sette en piff på hverdagen til selv den mest kresne.
    • Enkel
    • 25 min
  7. Surkål

    Surkål

    Den tradisjonelle surkål er selvfølgelig best om du lager den selv fra bunnen av. Server den til ribbe, skinkestek, og som tilbehør til julens middager.
    • Enkel
    • 80 min
  8. Lapskaus på 30 minutter

    Lapskaus på 30 minutter

    En oppskrift på lapskaus med litt mørere oksekjøtt. Slik blir dette en rask og enkel hverdagsmiddag til kalde høstdager.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Semulegrøt

    Mormors semulegrøt

    Semulegrynsgrøt vekker gode barndomsminner i mange av oss. Den fløyelsmyke grøten er en favoritt hos de yngre og serveres med sukker og et lett dryss av kanel.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Plukkfisk

    Plukkfisk

    Plukkfisk er en fin måte å få brukt opp fisk og andre rester på. Det er også en veldig barnevennlig måte å servere fisk på.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Hvit asparges med hollandaise

    Hvit asparges med hollandaise

    Ferske hvite asparges er et sikkert vårtegn. Med fyldig hollandaisesaus er det en klassiker.
    • Enkel
    • 30 min
  12. Grunnlovsdessert

    Grunnlovsdessert

    Tradisjonell kompott med svisker og rabarbra, dekket med en herlig vaniljekrem.
    • Enkel
    • 30 min