Viser 66 oppskrifter
  1. Ovnsbakt kyllingfilet med asiatisk fløtesaus

    Ovnsbakt kyllingfilet med asiatisk fløtesaus

    Med både kjøtt, grønnsaker og saus i én form, går det raskt å lage middag. Denne kyllingformen smaker av Asia, og serveres med ris til.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Thailandsk kyllinggryte - Tom Kah Gai

    Thailandsk kyllinggryte – Tom Kah Gai

    Oppskrift på Tom Kah Gai - en av Thailands nasjonalretter. Dette er en nydelig kyllingrett med kokos. En favoritt hos mange rundt om i verden.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.
    • Middels
    • 120 min
  4. Kimchi

    Kimchi

    Oppskrift på kimchi, eller fermenterte grønnsaker. Koreas nasjonalrett og stadig økende i popularitet her hjemme. I tillegg til å smake veldig godt, er kimchi kåret til verdens sunneste rett. Husk at kimchien skal stå under press på kjøkkenbenken i 3 dager.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Wok med svin

    Wok med svin

    Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.
    • Enkel
    • 20 min
  6. Spicy kyllingwok

    Spicy kyllingwok

    En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Vegetarwok

    Vegetarwok

    Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.
    • Enkel
    • 20 min
  8. Thailandsk kyllingsuppe

    Thailandsk kyllingsuppe

    Forfriskende suppe med chilikrydder, kokosmelk og urter som tar deg med til Thailand og Asia på en helt vanlig hverdag.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Vårruller

    Vårruller

    Sprø spring rolls passer utmerket som en del av dim sum-måltidet. Disse er fylt med kylling og grønnsaker. 
    • Middels
    • 60 min
  10. Biff og grønnsakswok

    Biff og grønnsakswok

    Biffkjøtt passer utmerket i en wok. I denne woken har vi brukt blant annet paprika, vårløk, gulrot, sopp og sellerirot.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Kylling chop suey

    Kylling chop suey

    Kylling chop suey har fått navn etter det kinesiske uttrykket for «blandede biter» Retten inneholder mange gode grønnsaker.
    • Enkel
    • 40 min
  12. Klassisk bibimbap

    Klassisk bibimbap

    Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle toppet med marinert kjøtt, sesongens grønnsaker, egg og kimchi. Retten skal være fargerik og hver ingrediens har gjerne en gitt symbolikk. Uansett smaker det veldig godt!
    • Enkel
    • 40 min