Viser 58 oppskrifter
  1. Kimchi-burger

    Kimchi-burger

    Få ting slår en saftig osteburger! Denne koreanske varianten er toppet med kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) og chili-aioli.
    • Enkel
    • 25 min
  2. Marinert SALMA med aspargessalat

    Marinert SALMA med aspargessalat

    Denne oppskriften på laks med aspargessalat er et godt eksempel på at det ikke må være vanskelig å lage mat.
    • Enkel
    • 40 min
  3. Ribbeburger med lettsyltet rødkål

    Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing

    De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Sushi-sandwich

    Sushi-sandwich – Onigirazu

    Du har kanskje hørt om sushi-burrito, eller sushi-sandwichen onigirazu? Onigirazu er en miks mellom japansk sushi og vestlig sandwich, som tar verden med storm. Vi har latt oss inspirere!
    • Enkel
    • 60 min
  5. Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.
    • Enkel
    • 30 min
  6. SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

    SALMA Sashimi med ponzu saus

    Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Ribbe med ananas, chili og salvie

    Ribbe med ananas, chili og salvie

    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    • Enkel
    • 180 min
  8. Sushisalat med asiatisk dressing

    Sushisalat med asiatisk dressing

    Med rå salmalaks er middagen på bordet i en fei. Denne salaten er full av spennende eksotiske smaker, en perfekt balanse mellom salt, søtt og syrlig.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Kylling og sitronbasilikum

    Kylling og sitronbasilikum

    Oppskrift på kylling med sitronbasilikum som gir en ekstra smaksnyanse i denne smakfulle kyllingretten.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Klassisk bibimbap

    Klassisk bibimbap

    Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle toppet med marinert kjøtt, sesongens grønnsaker, egg og kimchi. Retten skal være fargerik og hver ingrediens har gjerne en gitt symbolikk. Uansett smaker det veldig godt!
    • Enkel
    • 40 min
  11. Sprø torsk i sursøt saus

    Sprø torsk i sursøt saus

    I denne oppskriften har vi kombinert norsk tradisjonell torsk med krydder og sauser som gir retten et asiatisk preg.
    • Enkel
    • 30 min
  12. Pannekakewraps med thaibiff

    Pannekakewraps med thaibiff

    En asiatisk vri på den klassiske pannekaken. Pannekakene er fylt med saftig biffkjøtt og kremost.
    • Enkel
    • 40 min