Viser 185 oppskrifter
  1. Blandet fiskegryte med estragon

    Blandet fiskegryte med estragon

    I denne gode fiskesuppa bruker vi både hvit og rød fisk. I tillegg blander vi inn nydelige smaker fra estragon og fennikel.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Salat med ceviche og koriander

    Salat med ceviche og koriandersaus

    Ceviche er navnet på den peruanske nasjonalretten, men også en metode hvor rå fisk marineres i sitrus, gjerne lime eller sitron.
    • Enkel
    • 120 min
  3. Ostepai med tapas

    Ostepai med tapas

    God og fyldig ostepai, som serveres med tapastilbehør. Sett fram skåler med tapastilbehør som du selv måtte ønske. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    • Enkel
    • 70 min
  4. Selbu Blå med mangosalat

    Selbu Blå med mangosalat

    Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Pasta cavatelli med parmesankrem og frittert grønnkål

    Pasta cavatelli med parmesankrem og grønnkål

    Prøv en av favorittrettene til assisterende kjøkkensjef Leif Magne Grastveit, ved restauranten BA 53 på Frogner i Oslo. Denne retten kan du virkelig imponere med.
    • Middels
    • 90 min
  6. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  7. Cheese balls med granateple og urter

    Cheese balls med granateple og urter

    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    • Enkel
    • 40 min
  8. Lekker laksesuppe

    Lekker laksesuppe

    Suppe er best hjemmelaget. Denne suppen passer godt året rundt, er rik på smak og kan serveres både til hverdags og fest.
    • Enkel
    • 25 min
  9. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  10. Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

    Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

    En perfekt forrett lages enkelt med ferske kamskjell og rå laks som marineres i sitron. Rømmedressingen smakes til med pepperrot og er balanserer retten perfekt, noe gjestene garantert vil elske.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Morsomme reinsdyrost

    Morsomme reinsdyrost

    Her har vi laget små ostebiter formet som reinsdyr, eller kanskje ser det mer ut som små mus? 1 porsjon holder til ca. 16 reinsdyr.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min