Viser 185 oppskrifter
  1. Selbu Blå med mangosalat

    Selbu Blå med mangosalat

    Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.
    • Enkel
    • 15 min
  2. Ulike slag sild med grovt brød

    Sildesalat med rømme og lime

    Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.
    • Enkel
    • 20 min
  3. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min
  4. Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

    Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

    Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Blandet fiskegryte med estragon

    Blandet fiskegryte med estragon

    I denne gode fiskesuppa bruker vi både hvit og rød fisk. I tillegg blander vi inn nydelige smaker fra estragon og fennikel.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Morsomme reinsdyrost

    Morsomme reinsdyrost

    Her har vi laget små ostebiter formet som reinsdyr, eller kanskje ser det mer ut som små mus? 1 porsjon holder til ca. 16 reinsdyr.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Crudo med laks og avokado

    Crudo med laks og avokado

    Crudo betyr rå på italiensk, og er den italienske måten å servere for eksempel rå fisk på. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.
    • Enkel
    • 15 min
  8. Ostechips med guacamole

    Ostechips med guacamole

    En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Pasta cavatelli med parmesankrem og frittert grønnkål

    Pasta cavatelli med parmesankrem og grønnkål

    Prøv en av favorittrettene til assisterende kjøkkensjef Leif Magne Grastveit, ved restauranten BA 53 på Frogner i Oslo. Denne retten kan du virkelig imponere med.
    • Middels
    • 90 min
  10. Camembertsuffle

    Camembertsufflé

    Sufflé er tradisjonelt en slags omelett laget med stivpiskede eggehviter. Her er en enklere oppskrift på suffle laget i porsjonsformer med nydelig Camembert og Jarlsberg®, hvor du slipper å skille eggeplommen fra eggehviten. Soufflé passer ypperlig å servere som en forrett, mellomrett eller en lun kveldsrett. Som tilbehør kan du servere for eksempel en frisk salat og nybakt brød.
    • Enkel
    • 40 min
  11. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  12. Salat med ceviche og koriander

    Salat med ceviche og koriandersaus

    Ceviche er navnet på den peruanske nasjonalretten, men også en metode hvor rå fisk marineres i sitrus, gjerne lime eller sitron.
    • Enkel
    • 120 min