Viser 310 oppskrifter
 1. Fristende sjokoladebiter

  En stor sjokoladekake i langpanne kan bli en fantastisk festkake når den pyntes med pisket krem og bringebær, blåbær og jordbær. Det er enkelt å imponere med denne kaken, og sjokoladebitene gjør lykke hos både barn og voksne. Gir ca 24 biter.
 2. Vaniljekake med bringebærmousse

  Et overflødighetshorn av en kake, med mild og delikat smak av sommer. Pynt kaken med sesongens bær og spiselige blomster. Perfekt til alle sommerens fester. 
 3. Pavlova-bål

  Bake kake til St. Hans? Server dette fantastiske pavlova-bålet på selveste sankthansaften! Sjokolademarengs servert med fruktkrem og lakris kan ikke gå galt.
 4. Jordbærmarengspai

  Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
 5. Ostekake med hasselnøttbunn

  I denne ostekaken har vi brukt hasselnøtter i stedet for kjeks i bunnen. Fyllet har en frisk og god smak av bringebær. Lag gjerne ostekaken dagen før den skal serveres. Oppskriften holder til ca. 12 biter.
 6. Rullekake med bringebær

  Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost.
 7. Cottage Cheese- og kanelterte

  Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.
 8. Påskepyntet rullekake

  Rullekake forkledd som speilegg er gøy for barna. Disse rullekakeskivene blir til søte speilegg med pisket krem og halve aprikoser.
 9. Isostekake med jordbær

  Dette er en enkel, frisk og god isostekake med jordbær. Den skal stivne i fryseren i to omganger, så husk å sette av god tid. Oppskriften holder til ca. 8 porsjoner
 10. Pavlova med sjokoladekrem

  Sprø marengsbunn, sjokoladekrem og friske bringebær. Kaken er ikke vanskelig å lage, og gjestene vil gå hjem fornøyde. 
 11. Mørk sjokoladeformkake

  Herlig, mørk sjokoladekake i form, for deg som aldri kan få nok sjokoladesmak.
 12. Bakt epleostekake på havrebunn med karamelliserte nøtter

  En mektig nytelse med marinerte eplebiter og sprø nøttetopping. Denne kaken kombinerer to vinnere på kakebordet, eplekake og ostekake, til en uforglemmmelig smaksopplevelse. Vær obs på at kaken tar lang tid å lage. Steketiden er over to timer på lav varme, og etter dette skal kaken avkjøles i to timer eller til dagen etter. Oppskriften er innsendt av Louise Brunborg-Næss som bidrag i konkurransen Norges beste ostekake.